13:06 13.11.2017

Онлайн-радіо more.fm створило радіостанцію для "Київстару"

2 хв читати
Онлайн-радіо more.fm створило радіостанцію для "Київстару"

Онлайн-радіостанція Radio more.fm, запущена в 2016 році в Одесі радіоведучим Павлом Козловим та бізнесменом, співвласником групи терміналів "ТІС" Андрієм Ставніцером, створила Radio Kyivstar для абонентів найбільшого українського оператора мобільного зв'язку "Київстар".

"26 мільйонів абонентів "Київстар" можуть слухати нову станцію без тарифікації мобільного трафіку", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" учасники проекту.

За їхніми словами, стримінговий сервіс уже доступний для безоплатного скачування, а особливістю нового радіо стане мовлення без рекламних пауз.

Нині на Radio Kyivstar запущено три музичні потоки: Business, Lounge і TOP-Hits, проте передбачається розширення кількості потоків.

"Це новий формат, який напевно витіснить усі інші вже зовсім скоро", - наводить more.fm думку засновника А.Ставніцера про онлайн-радіо.

Керівник more.fm П.Козлов додав, що його команда вже кілька років створює корпоративні радіостанції, зокрема для готелів, ресторанів, медичних клінік і мережевих магазинів, проте Radio Kyivstar з урахуванням 26,4 млн абонентів оператора потенційно є наймасовішою радіостанцією.

ТОВ "Море.ФМ" (с. Визирка, Комінтернівський р-н, Одеська обл. - адреса компаній групи "ТІС") створено наприкінці грудня 2015 року на паритетних засадах А.Ставніцером та П.Козловим зі статутним капіталом 200 тис. грн.

"Київстар" - найбільший український оператор мобільного зв'язку, що обслуговував на кінець вересня цього року 26,4 млн абонентів. Його виручка за дев'ять місяців 2017 року збільшилася на 10,5% порівняно з аналогічним періодом 2016 року - до 11,08 млрд грн, а EBITDA зріс на 11,8% - до 6,02 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА