13:53 14.11.2017

Глави прикордонних України і Білорусі домовилися посилювати протидію злочинам на держкордоні

1 хв читати
Глави прикордонних України і Білорусі домовилися посилювати протидію злочинам на держкордоні

 Головні прикордонні уповноважені України та Білорусі Петро Цигикал і Анатолій Лаппо на робочій зустрічі в Києві акцентували увагу на наявності можливостей в нарощуванні зусиль з припинення протиправної діяльності на українсько-білоруському держкордон.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України у вівторок, у цьому контексті сторони обмінялися інформацією про заходи, заплановані на своїх територіях щодо вдосконалення охорони кордону.

Оцінюючи результати охорони державного кордону, головні прикордонні уповноважені зазначили, що дані свідчать про належний рівень забезпечення прикордонної безпеки. Сторони також констатували відсутність на спільній ділянці державного кордону каналів контрабанди вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин і засобів терористичної діяльності.

Під час зустрічі П.Цигикал і А.Лаппо високо оцінили результати проведення прикордонної операції на спільній ділянці кордону в 2017 році і визнали за необхідне продовжити практику проведення таких заходів у наступному році.

Під час зустрічі наголошувалося на ефективності функціонування пілотного контактного пункту "Житомир-Пінськ" і необхідності максимального використання його можливостей в інтересах охорони спільної ділянки держкордону з урахуванням внутрішньовідомчих особливостей.

Крім того, сторони домовилися активізувати роботу із залучення міжнародної технічної допомоги на облаштування українсько-білоруського кордону в рамках програм допомоги від уряду США, а саме - за програмою Експертного контролю та безпеки кордонів, інструментів Європейського Союзу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникового

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА