07:22 15.11.2017

Бойовики за добу 23 рази обстріляли позиції сил АТО, поранені двоє українських військових

2 хв читати
Бойовики за добу 23 рази обстріляли позиції сил АТО, поранені двоє українських військових

Двоє українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у вівторок, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Упродовж минулої доби окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України ... Внаслідок ворожих обстрілів двоє українських захисників отримали поранення. Їм була надана невідкладна медична допомога. Загрози їхньому життю немає", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес -центру в соцмережі Facebook в середу вранці.
У штабі відзначають, що ситуація в зоні АТО залишається складною, бойовики нарощують вогневу активність уздовж всієї лінії зіткнення, все частіше застосовуючи артилерію й інше заборонене мінськими домовленостями озброєння. "Близько десяти збройних провокацій були здійснені з використанням артилерії, мінометів і танка", - йдеться в звіті.
Бойовики обстрілюють прифронтові населені пункти, через що страждає місцеве цивільне населення, підкреслюють в штабі АТО.
Зокрема, на луганському напрямку близько 20.00 бойовики обстріляли з реактивної і ствольної артилерії калібру 152-мм захисників смт Зайцеве. Обстріл тривав близько двох годин, було випущено майже сто снарядів. Внаслідок цих обстрілів один зі снарядів влучив у приватний будинок по вул.Коляденко, 34. "Також на цьому напрямку бойовики обстріляли з міномета калібру 120мм захисників Лозового, а з 82мм - опорні пункти наших воїнів біля Новгородського і Луганського. Позиції біля Новгородського обстріляв танк ", - йдеться в повідомленні.
На донецькому напрямку бойовики випустили більше десятка 120-мм снарядів у районі Верхньоторецька. "Окрім того, на різних ділянках фронту ворог також активно застосовував весь спектр піхотного озброєння. Під обстріл окупантів потрапили захисники ряду прифронтових населених пунктів як в Луганській, так і Донецькій областях, серед яких підступи до Світлодарська, Троїцького, Новгородського, Красногорівки, Старогнатівки, Новотроїцького і Авдіївки", - повідомили в штабі АТО.
Майже на кожен обстріл військовослужбовці Збройних сил України відповідали бойовикам прицільним вогнем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА