07:30 15.11.2017

Українські правоохоронці припинили канал торгівлі людьми

1 хв читати
Українські правоохоронці припинили канал торгівлі людьми

Правоохоронці провели ряд обшуків у Миколаївській і Одеській областях у громадян, причетних до торгівлі людьми, один підозрюваний затриманий, повідомляє Державна прикордонна служба України.
Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, в минулі вихідні оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, в рамках кримінального провадження за класифікацією ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), припинили діяльність каналу торгівлі людьми.
Повідомляється, що за результатами проведених заходів в пункті пропуску "Одеса-авіа" прикордонники спільно з правоохоронцями виявили двох громадянок України, які є жертвами торгівлі людьми.
"Одночасно в Одесі і Миколаєві загальною міжвідомчою групою проведено ряд обшуків у громадян, причетних до протиправної діяльності. За результатами обшуків правоохоронці виявили паспортні документи, бланки договорів з клубами в Туреччині, чорнові записи, блокноти, телефони і ноутбуки, флеш-носії інформації, квитанції про пересилання грошей, списки осіб жіночої статі", - йдеться в повідомленні.
Як зазначає прес-служба, одному з фігурантів справи оголошено підозру, поки він затриманий в установленому порядку. Нині тривають слідчі дії і встановлюються інші причетні до справи особи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА