15:42 15.11.2017

Суд заарештував начальника столичного центру МВС, який влаштував смертельне ДТП

1 хв читати
Суд заарештував начальника столичного центру МВС, який влаштував смертельне ДТП

Шевченківський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для 35-річного адміністратора регіонального сервісного центру МВС України, винного в ДТП зі смертельними наслідками на вул. Стеценка в Києві 13 листопада.

За інформацією прокуратури м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook, суд у середу підтримав відповідне клопотання столичної прокуратури.

Як повідомлялося, 13 листопада 2017 року службовець сервісного центру МВС України, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням автомобіля Mazda-7, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілями Mitsubishi Spacestar і Nissan.

Унаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень пасажир автомобіля Mitsubishi загинув на місці події, а 62-річного водія іномарки доправили до лікарні.

Винного в ДТП затримали. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження).

У свою чергу керівник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій на своїй сторінці в соцмережі Facrbook повідомив, що учасником ДТП на перетині вулиць Стеценка та Туполєва став працівник сервісного центру в Києві Володимир Найда, "який вилетів на своєму авто на зустрічну смугу". "Гарантую, що він понесе повну відповідальність згідно із законодавством", - написав В.Криклій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА