18:39 15.11.2017

Кіберполіція заблокувала роботу онлайн-кінотеатру QFILM.TV через підозри в піратстві

1 хв читати
Кіберполіція заблокувала роботу онлайн-кінотеатру QFILM.TV через підозри в піратстві

Співробітники кіберполіції України в Київській області заблокували роботу створеного жителем Вінницької області заради особистого збагачення онлайн-кінотеатру QFILM.TV у зв'язку з підозрою в поширенні піратського контенту.

Як повідомляє на сторінці в соцмережі Facebook у середу департамент кіберполіції Нацполіції України, правоохоронці "під час розслідування кримінального провадження за фактом порушення авторських прав заблокували роботу цього інтернет-ресурсу та задокументували протиправну діяльність його власника".

У поліції зазначили, що 34-річний чоловік, володіючи методами конспірації, через власний комп'ютер здійснював трансляцію і ретрансляцію аудіо- та відеотворів без відповідних документів і дозволів правовласників - відомих міжнародних компаній. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили речові докази - комп'ютер та інші носії інформації, а також банківські картки та SIM-картки.

Наразі вилучену техніку направили на відповідні експертизи. Триває комплекс слідчих дій. Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА