20:38 15.11.2017

Прокуратура оголосила підозру жінці, яка заради розваги 4 рази повідомляла про мінування дамби Київського водосховища

2 хв читати
Прокуратура оголосила підозру жінці, яка заради розваги 4 рази повідомляла про мінування дамби Київського водосховища

Прокуратура Київської області розшукала та затримала 60-річну жінку, яку підозрюють у неправдивих повідомленнях про мінування дамби Київського водосховища, підозрюваній загрожують від 4 до 8 років позбавлення волі.

"Завдяки якісному процесуальному керівництву прокурорів Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури зловмисницю вдалося розшукати й затримати. Це 60-річна жителька Києва, яка заради власної розваги телефонувала до поліції з таксофонів із різних районів міста Києва", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в середу.

У прокуратурі зазначили, що дії підозрюваної призвели до неодноразового відволікання сил спецслужб для перевірки зазначених фактів, які виявилися неправдивими.

За інформацією прес-служби, наразі зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, вчинене повторно). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

Київська обласна прокуратура нагадала, що наприкінці жовтня поточного року на лінію екстреного виклику 102 надійшов дзвінок із таксофона від жінки з повідомленням про загрозу вибуху о 2:00 ночі у зв'язку з мінуванням дамби Київського водосховища. Неправдиве повідомлення про мінування від тієї самої жінки надійшло на лінію 102 і наступного дня, а потім іще двічі на початку листопада.

Вишгородський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА