09:23 16.11.2017

Вогні головної новорічної ялинки України засвітяться в День Святого Миколая - КМДА

1 хв читати
Вогні головної новорічної ялинки України засвітяться в День Святого Миколая - КМДА

Засвічення вогнів на головній новорічній ялинці України, яку буде встановлено на Софійській площі в Києві, відбудеться в День Святого Миколая, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"Головну новорічну ялинку столиці прикрасять 3,6 км неонових гірлянд, а за ялинкою буде створена особлива інсталяція - амфітеатр під казковим "зоряним небом" із 33 км гірлянд. Щодня ялинка світитиметься різними кольорами, а в новорічну ніч заграє всіма барвами одночасно. Засвічення ялинки на Софійській площі традиційно відбудеться в День Святого Миколая, 19 грудня", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні.

За словами організаторів святкових заходів у центрі Києва - підприємства об'єднання громадян "Ініціативи столичні", для створення дизайну локації обрано гірлянди нового зразка Neo Neon. Особливість такої гірлянди - в оснащенні багатофункціональним контролером, що дозволяє обирати один із декількох світлодинамічних кольорів.

"Таким чином, колір ялинки щодня змінюватиметься, а в новорічну ніч вона заграє всіма кольорами. Для декору святкового дерева буде використано "холодні фонтани" - креативні вироби з ілюмінації. Ялинку прикрасять тисячі ліхтарів різної форми, іграшки будуть оснащені внутрішнім пристроєм світла. Як зазначають організатори свята, вперше іграшки на ялинці будуть підсвічені. За ялинкою буде особлива інсталяція - імітація "зоряного неба" із 33 км гірлянд", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 11 районах скупчення сил противника

25 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА