15:12 17.11.2017

ГПУ порушила справу за фактом зловживань НАБУ під час закупівлі спортивних костюмів, - Мосійчук

2 хв читати
ГПУ порушила справу за фактом зловживань НАБУ під час закупівлі спортивних костюмів, - Мосійчук

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом зловживань під час закупівлі співробітниками Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) спортивних костюмів, повідомив народний депутат із фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"За моїм депутатським зверненням Генеральною прокуратурою порушено кримінальне провадження щодо керівництва НАБУ за фактом закупівлі спортивних костюмів та тактичних сорочок у підприємця, який є фігурантом так званої рюкзакової справи разом із сином міністра внутрішніх справ Арсена Авакова", - написав Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Він також оприлюднив на своїй сторінці скан-копію відповіді Генпрокуратури на його депутатський запит, в якій зазначено, що за фактами можливого здійснення посадовими особами НАБУ кримінального правопорушення внесено відомості до ЄРДР і розпочато кримінальне провадження за ознаками, передбаченими ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні).

Раніше цього дня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила інтернет-виданню "Українська правда", що Генпрокуратура 16 листопада 2017 року відкрила кримінальне провадження стосовно директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника у зв'язку з порушенням недоторканності приватного життя, таємниці листування та телефонних розмов. А також - до розголошення даних досудового розслідування (ч. 2 ст. 163, ч. 1 ст. 182, ч. 1 ст. 328, ч. 2 ст. 387 Кримінального кодексу України).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА