18:20 17.11.2017

Повідомлення про мінування 12 об'єктів у Києві виявилися неправдивими

2 хв читати
Повідомлення про мінування 12 об'єктів у Києві виявилися неправдивими

Правоохоронці та фахівці вибухотехнічних служб Києва перевірили об'єкти, про мінування яких раніше в п'ятницю надійшли анонімні повідомлення, і не виявили якихось вибухонебезпечних предметів, повідомляють у поліції Києва.

"Правоохоронці завершили перевірку "замінованих" об'єктів. Ніяких небезпечних предметів і речовин не виявлено", - повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Києві в п'ятницю ввечері.

У главку зазначили, що тепер вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності).

Раніше в поліції повідомили, що перевіряють інформацію, яка надійшла від аноніма, про начебто мінування 12 об'єктів, а саме про закладену вибухівку на центральному автовокзалі, телеканалі, автостанції "Дарниця", у шести розважальних центрах, станції метро "Либідська" і "Святошин", а також у готелі.

За зазначеними адресами прибули всі профільні служби. Нині триває евакуація громадян. Інформація про вибухівку щодо всіх об'єктів у різних районах Києва надійшла до поліції протягом години", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва в п'ятницю ввечері.

Після надходження до київських правоохоронців повідомлень про мінування на місця одразу виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районів, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та рятувальники. Фахівці ретельно перевіряють усі об'єкти і прилеглі до них території.

"Усі повідомлення зареєстровані в Журналі обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про порушення кримінальних проваджень. Триває перевірка. Поліція встановлює осіб, що здійснили анонімні дзвінки", - додали в столичному главку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА