19:27 17.11.2017

Восьма жінка звинуватила Буша-старшого у домаганнях

3 хв читати
Восьма жінка звинуватила Буша-старшого у домаганнях

Восьма жінка заявила, що 41-й президент США Джордж Буш-старший приставав до неї, повідомляє "Бі-бі-сі". Як зазначає телерадіомовна корпорація, жінка працює перекладачем і через свою роботу не хотіла б називати своє ім'я.

Вона повідомила, що передбачуваний інцидент стався в 2004 році, коли Буш-старший зустрічався з іспанським міністром оборони Хосе Боно Мартінезом. Президентом США на той момент був Джордж Буш-молодший.

"Це був 2004 рік. Іспанські війська несподівано були відкликані з Іраку, і я працювала перекладачем в Іспанії", - розповіла передбачувана жертва.

Вона повідомила, що батько президента також приїхав до Іспанії, і вона повинна була зустрітися з ним і передати подарунок - пару мисливських рушниць. Жінка відмовилася уточнити, про що вона повинна була говорити з екс-президентом, але розповіла, що той схопив її за сідниці під час церемонії фотографування.

"Коли прийшов час для фотографування, пан Буш наполіг на тому, щоб я теж була на фотографії. Мені здалося це дивним, зазвичай я залишаюся за кадром. Потім він схопив мене за сідниці. Я спочатку подумала, що це випадковість, але потім він зробив це знову", - сказала перекладач.

Як зазначає "Бі-бі-сі", звинувачення подібні до тих, що раніше прозвучали на адресу колишнього президента США, якому зараз 93 роки. Раніше кілька жінок повідомляли, що Джордж Буш-старший дозволяв собі хапати їх за різні частини тіла, як у 1990-і, так і в 2000-і роки.

У жовтні представник Буша Джим Макграт заявив, що іноді екс-президент "доброзичливо поплескував жінок". Він також нагадав, що Буш-старший вже давно користується інвалідним візком, і тому, коли він намагається обняти людей під час фотографування, його руки виявляються нижче лінії талії.

Однак, констатує "Бі-бі-сі", яка звинуватила американського екс-лідера перекладачка зазначила, що вони фотографувалися стоячи, оскільки Буш став користуватися візком з 2012 року.

Вона підкреслила, що не могла нічого сказати через його статус і обставини інциденту.

"Я була радше зла, ніж ображена, але не могла нічого сказати в цих обставинах. Пам'ятаю, подумала в той момент, що він знає, що робить, так як розуміє, що я нічого не скажу", - констатувала передбачувана жертва.

Представники Буша поки не прокоментували нові звинувачення.

Сексуальний скандал з екс-президентом лише один з багатьох, які розгораються в останні тижні. У США сенатора-демократа Ела Франкена звинуватили в тому, що він приставав до радіоведучої у відрядженні і неналежно торкався до неї. Цей інцидент уже прокоментував Дональд Трамп, який написав в Твіттері, що всього тиждень тому Франкен "читав усім мораль про повагу до жінок".

У Голлівуді в домаганнях і зґвалтуваннях підозрюють кількох зірок, включаючи Кевіна Спейсі, Сильвестра Сталлоне і Дастіна Хоффмана. У Великобританії в ЗМІ потрапив список політиків, серед яких є міністри і члени парламенту, яких підлеглі звинувачують у непристойній поведінці і домаганнях. Британський міністр оборони Майкл Феллон вже залишив свою посаду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА