07:20 18.11.2017

АМПУ оголосила тендер на реконструкцію причалу №1 у порту "Чорноморськ" на 75 млн грн

2 хв читати

Іллічівська філія ДП "Адміністрації морських портів України" (АМПУ) 17 листопада оголосила про проведення процедури відкритих торгів на закупівлю робіт з реконструкції гідротехнічної частини причалу №1 морського порту "Чорноморськ" (Одеська обл.).

Як повідомила прес-служба АМПУ, проект передбачає збільшення глибини біля стінок причалу до 15 м. За лицьовою стінкою причалу, в граничному діапазоні наявної естакади, планується забивання сталевих шпунтових паль, які будуть екранувати лицьову стінку. Проект також передбачає ремонт (торкретування) фасадної поверхні наявної надбудови лицьової стінки, антикорозійне фарбування металевих елементів надбудови і обладнання причалу новими відбійними пристроями.

"Цей проект є складовою послідовного і комплексного підходу АМПУ до розвитку інфраструктури порту "Чорноморськ". Його реалізація разом з проектом днопоглиблення підхідного морського каналу порту і операційної акваторії 1-го ковша Сухого лиману забезпечить конкурентну й інвестиційну привабливість порту. Це дасть змогу порту приймати судна з великою водотоннажністю, а значить - нарощувати вантажообіг і збільшувати надходження до бюджетів всіх рівнів, що вигідно і державі, і бізнесу", - зазначив керівник АМПУ Райвис Вецкаганс.

Очікувана вартість усіх робіт становить 74,4 млн грн без ПДВ.

До участі у процедурі закупівлі запрошуються українські та міжнародні компанії. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 25 грудень 2018 року.

АМПУ нагадує, що в 2017 році вона підписала меморандуми про співпрацю з компаніями "Кернел" і "Рісо термінал". Головна мета угод - збільшення вантажопотоку з одночасним збільшенням рівня глибин.

Порт "Чорноморськ" - універсальний міжнародний порт, один з найбільших на Чорному морі. На підприємстві діють спеціалізовані термінали та комплекси, які дозволяють перевантажувати широкий діапазон вантажів - наливні, навалочні, генеральні. 29 причалів порту здатні приймати судна вантажопідйомністю до 100 тис. тонн. Річна проектна потужність порту - понад 30 млн тонн.

Пропускна спроможність порту з перевалки контейнерів - 1,15 млн TEU. З 2007 року порт здатний забезпечувати одночасний прийом трьох океанських контейнеровозів місткістю понад 5 тис. TEU, довжиною до 300 м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА