08:18 18.11.2017

До поліції у п'ятницю надійшло 13 неправдивих повідомлень про замінування

1 хв читати
До поліції у п'ятницю надійшло 13 неправдивих повідомлень про замінування

У п'ятницю, 17 листопада, в підрозділи Національної поліції України надійшло 13 повідомлень про замінування, повідомив заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Амброськін.
"Сьогодні протягом дня в підрозділи поліції надійшло 13 повідомлень про замінування. Одинадцять таких повідомлень зареєстровано в місті Київ та по одному в містах Львів і Херсон. Об'єктами посягань в столиці називалися телеканал "ICTV", центральний автовокзал, автовокзал "Дарниця", торгово розважальні центри "Атмосфера", "Аладдін", "Комод", "Квадрат", "Dream Town", універмаг "Україна" і станції "Либідська", "Святошин" і "Дніпро" Київського метрополітену, в місті Львів - Галицький районний суд, а в місті Херсон - міськрада", - написав він на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю ввечері.
В.Аброськін підкреслив, що поліцейським вдалося ідентифікувати деякі дзвінки. "Мінери" дзвонили з російської Lanc Telecom (Express Teleservice), яке належить МТС Росія.
"Це вже не просто іграшки, це цілеспрямована робота російських спецслужб по дестабілізації ситуації в нашій країні. Ворог, окрім бойових дій, має на меті - на нашій мирній території посіяти паніку і хаос. Не вийде. Правоохоронні органи на сторожі безпеки громадян і робити все можливе , щоб спокій і відчуття захищеності і надалі не залишали українців", - резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА