15:01 18.11.2017

У Затоці Одеської області провели зачистку "корупційного гнізда"

1 хв читати
У Затоці Одеської області провели зачистку "корупційного гнізда"

В Одеській області правоохоронці затримали двох депутатів місцевих рад, начальника слідчого відділу Приморського відділу поліції, начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради та начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради за вимагання хабарів, повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Провели ще одну зачистку корупційного гнізда в Затоці в Одеській області. В результаті спільних дій ГСУ ГПУ та місцевої Нацполіцї затримано на місці злочину начальника слідчого відділу Приморського ОП ГУ Нацполіції в Одеській області, депутата Затоківської селищної ради, депутата Шабської сільської ради Білгород-Дністровського району та начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради під час вимагання та одержання від громадянки України коштів в сумі 72 тис. дол. США", – написав Ю.Луценко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" у суботу.

Крім того, за його словами, внаслідок спецоперації затримано на місці злочину начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради під час отримання від жительки Одеської області неправомірної вигоди в сумі 135 тис. дол. за вирішення питання про виділення селищною радою громадянам у власність і оренду земельних ділянок.

"Всі затримані раніше підозрювалися в кримінальному тиску на естонського інвестора і місцевих підприємців", – повідомив генпрокурор.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА