19:54 18.11.2017

Помер один із засновників AC / DC Малколм Янг

1 хв читати

На 65-му році життя помер один із засновників всесвітньо відомої рок-групи AC / DC Малкольм Янг, повідомив в суботу офіційний сайт колективу.
"З величезною скорботою повідомляємо вам про смерть Малколма Янга - коханого чоловіка, батька, діда і брата. Малколм кілька років страждав від деменції і мирно помер, оточений своєю сім'єю", - йдеться в одному з повідомлень сайту.
Його родичі просили тих, хто хоче вшанувати пам'ять музиканта, не надсилати їм квіти, а замість цього пожертвувати гроші в благодійну організацію "Армія порятунку".
"Малколм разом зі своїм братом Ангусом - засновник AC / DC. Він допомагав розвитку групи, проявляючи неймовірну самовідданість і відповідальність", - йдеться в комюніке AC / DC.
"Його спадщина буде жити вічно. Ти відмінно попрацював, Малколм", - наголошується в тексті.
Кілька років тому ритм-гітарист М.Янг був змушений через серйозні проблеми зі здоров'ям, зокрема, деменцією, припинити участь в AC / DC. Під час його останнього концертного турне М.Янгу через проблеми з пам'яттю перед кожним концертом доводилося заново розучувати пісні AC / DC, в написанні яких він свого часу брав участь. Замість нього до групи приєднався родич М.Янга Стіві Янг.
Нині в AC / DC залишається тільки один із засновників групи - молодший брат і головна зірка групи - гітарист Ангус Янг.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА