07:25 19.11.2017

Четверо українських військових поранені в зоні АТО

1 хв читати
Четверо українських військових поранені в зоні АТО

Четверо українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань протягом минулої доби, 18 листопада, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Внаслідок ворожих обстрілів 4 військовослужбовців сил АТО були поранені. Їм надано невідкладну медичну допомогу, вони доставлені в військові медичні установи", - йдеться у зведенні за суботу, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.
За даними штабу, бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО протягом минулої доби, ситуація на сході України зберігає тенденцію до ускладнення. "В цілому за минулу добу противник провів 30 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України по всій лінії зіткнення. У переважній більшості випадків захисники України відкривали вогонь у відповідь зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться в звіті.
Зокрема, на луганському напрямку бойовики застосовували 120-мм і 82-мм міномети, гранатомети, стрілецьку зброю і озброєння БМП. На донецькому напрямку близько десяти мін різних калібрів бойовики випустили біля Павлополя і застосовували піхотне озброєння на підступах до Авдіївки та Пісків.
Як повідомлялося, з початку доби станом на 18:00 суботи було зафіксовано 10 обстрілів позицій сил АТО з боку незаконних збройних формувань, інформації про постраждалих внаслідок обстрілу не було.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА