10:47 19.11.2017

Співробітниця НАЗК Соломатіна попросила про особисту охорону

2 хв читати

 Представниця департаменту фінансового контролю Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Ганна Соломатіна попросила надати їй охорону, повідомляє "Громадське".

"Я написала заяву в НАБУ, щоб мені надали охорону. Це не одна людина, це п’ять людей, які мене сьогодні охороняють", – сказала Г.Соломатіна в інтерв'ю виданню, на яке теж прийшла з охоронцем.

Вона додала, що боїться за своє життя і не хоче, щоб на неї будь-яким чином тиснули. При цьому на запитання про те, чи були в її адресу погрози, що могло би змусити її попросити охорону, Г.Соломатіна сказала: "Поки що погроз не було".

Як повідомлялося, 14 листопада керівник департаменту фінансового контролю і моніторингу способу життя НАЗК Г.Соломатіна заявила, що перевірки е-декларування в НАЗК фальсифікуються, і попросила антикорупційні органи розслідувати факти неправомірних дій, а главу Нацагентства Наталю Корчак відсторонити від виконання обов'язків на час розслідування.

Вона також повідомила, що написала заяву про звільнення з займаної посади. Також заяви про звільнення з займаних посад написали ще кілька людей, зокрема керівники інших департаментів НАЗК.

У НАЗК заявили, що оприлюднені Г.Соломатіною дані не відповідають дійсності, через що подали до Шевченківського райсуду Києва позов з вимогою спростувати озвучену інформацію. "Громадянка Соломатіна не обіймає... посаду керівника департаменту з 31 жовтня 2017 року. Звертаємо увагу, що її судження мають суто суб'єктивний характер, а інформація є недостовірною, її має перевірити суд", – заявили в Агентстві.

18 листопада Г.Соломатіна заявила, що генеральний прокурор України Юрій Луценко передав розслідування справи про зловживання в НАЗК від Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Службі безпеки України (СБУ). Вона наголосила, що домагатиметься повернення розслідування у справі НАЗК назад в НАБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За уточненою інформацією, дитина в Синельниковому, яку вважали загиблою, перебуває у важкому стані в лікарні - ОВА

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА