19:05 19.11.2017

Бойовики 10 разів обстріляли позиції сил АТО на 18:00 неділі, були задіяні танки

1 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли позиції сил АТО на 18:00 неділі, були задіяні танки

Незаконні збройні формування 10 разів порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на сході України з опівночі станом на 18:00 неділі, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Ситуація в районі проведення АТО продовжує залишатися складною ... З опівночі російсько-окупаційні війська 10 разів порушили перемир'я. В половині випадків сили АТО надавали ворогові адекватну відповідь", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.
Інформації про постраждалих внаслідок обстрілу в зведенні немає.
За даними штабу АТО, бойовики вели прицільні обстріли позицій Збройних сил України зі зброї, забороненої мінськими домовленостями. Окрім того, під час обстрілів застосовувалися навіть танки.
На луганському напрямку найспекотніше було під Троїцьким. Протягом майже двох годин противник вів вогонь по українським захисникам з озброєння танка, БМП, 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів. Легке піхотне озброєння бойовики застосували поблизу Зайцевого, Дінця, Жовтого і Кримського.
На донецькому напрямку противник і надалі зосереджує вогневу активність на Приазов'ї. З мінометів різних типів обстріляні захисники с.Широкине і с.Гнутове, а з гранатометів і стрілецької зброї - захисники Павлополя і Водяного. А в районі Кам'янки бойовики випустили кілька мін калібру 120-мм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА