12:53 20.11.2017

Зустріч держав-учасниць Конвенції про біологічну зброю відбудеться 4-8 грудня в Женеві

1 хв читати
Зустріч держав-учасниць Конвенції про біологічну зброю відбудеться 4-8 грудня в Женеві

Президент України Петро Порошенко створив делегацію для участі у щорічній зустрічі держав-учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) та токсинної зброї та про їх знищення, яка відбудеться 4-8 грудня в Женеві (Швейцарія).

Згідно з указом глави держави, очолить українську делегацію постійний представник України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві Юрій Клименко, його заступниками призначені начальник відділу нових викликів і загроз - секретаріату Національної органу України з виконання Конвенції про заборону хімічної зброї Департаменту міжнародної безпеки Міністерства закордонних справ Україна Олександр Капустін і академік-секретар відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології НАН України, академік Національної академії наук України Сергій Комісаренко (другий - за згодою).

У складі делегації - також завідувач відділу з питань військової політики Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони Адміністрації президента України Сергій Сокирка та деякі інші (за згодою).

Міністерству закордонних справ України доручено затвердити вказівки делегації України для участі у щорічній зустрічі держав-учасниць Конвенції.

Кабінет Міністрів України має вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі в цій зустрічі ряду членів делегації, які відряджаються з 3 по 9 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА