20:07 21.11.2017

Генпрокуратура проводить екстрадиційну перевірку щодо затриманого громадянина РФ за підозрою в причетності до вбивства головного редактора "Форбс"

1 хв читати
Генпрокуратура проводить екстрадиційну перевірку щодо затриманого громадянина РФ за підозрою в причетності до вбивства головного редактора "Форбс"

Генеральна прокуратура України проводить екстрадиційну перевірку щодо громадянина Росії Магомеда Дукузова, затриманого в Києві за підозрою в причетності до вбивства головного редактора російського видання "Форбс" Пола Хлєбнікова, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник генерального прокурора України Євген Єнін.
"Перевірка проводиться", - повідомив Є.Єнін агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.
За його словами, Генпрокуратура дала доручення про його затримання в Україні в рамках екстрадиції за запитом російських правоохоронців.
Як повідомлялося, 18 листопада 2017 року співробітники Служби безпеки України затримали в Києві громадянина Російської Федерації, якого розшукував Інтерпол за причетність до вбивства головного редактора російського "Форбса" - громадянина США Пола Хлєбнікова. За інформацією Інтерполу, росіянин чеченського походження також причетний до вбивства заступника голови - керівника апарату уряду Чеченської Республіки в 2001-2003 роках.
У цей же день джерело російського "Інтерфаксу" повідомило, що затриманим в Києві громадянином РФ може бути Казбек Дукузов, розшукуваний російськими правоохоронними органами за низку замовних вбивств, в тому числі, головного редактора російської версії журналу "Форбс" П.Хлєбнікова. "Російські правоохоронні органи готуються направити в Україну відповідний запит", - сказало джерело.
20 листопада офіційний представник МВС Російської Федерації Ірина Вовк підтвердила, що в Києві за запитом російських правоохоронців було затримано Магомеда Дукузова - брата Казбека.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА