07:03 22.11.2017

Бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, в тому числі 7 - на Луганському напрямку

1 хв читати
Бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, в тому числі 7 - на Луганському напрямку

Бойовики не виконують зобов'язання в рамках домовленостей щодо дотримання перемир'я і в цілому за минулу добу 9 разів здійснили обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі, не завдавши втрат для особового складу української армії, повідомляє прес-центр штабу АТО в середу вранці.
"Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування противник відкривав вогонь по позиціях сил АТО 7 разів. Ще вдень на Світлодарській дузі ворог вів вогонь зі 152-мм артилерії по захисникам Луганського. Увечері на цій ділянці лінії зіткнення противник обстріляв наших воїнів з гранатометів. По оборонним укріпленням неподалік Новолуганського і Лозового російські найманці били з 82-мм мінометів. Захисників Кримського обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського - з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів", - йдеться у зведенні прес-центру за вівторок.
На донецькому напрямку проросійські озброєні незаконні формування порушували перемир'я двічі. Днем поблизу Павлополя випустили 2 міни калібру 120-мм і обстрілювали українських військових з гранатометів. Згодом, НВФ з піхотного озброєння здійснили обстріли позиції ЗСУ поблизу Авдіївки.
"Не дивлячись на те, що на деяких ділянках лінії зіткнення вогонь був досить щільним, українські військові тричі давали агресору адекватну відповідь. Унаслідок ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав", - інформують в прес-центрі штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА