09:41 22.11.2017

У Тернополі депутат облради в інвалідному візку побив двох поліцейських

2 хв читати
У Тернополі депутат облради в інвалідному візку побив двох поліцейських

Депутат Тернопільської обласної ради викликав поліцію через порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля іншого автомобіля, однак після приїзду правоохоронців порушник зник, а заявник напав на правоохоронців.

"Як стало відомо, викликав міліцію депутат Тернопільської обласної ради. Однак до приїзду поліції порушник полишив місце зупинки, а заявник безпідставно почав поводитися агресивно і неадекватно. Як каже командир роти патрульної поліції №4 Юрій Гоїк, чоловік в інвалідному візку не реагував на зауваження, а потім напав на поліцейських ", - повідомляє прес-служба Нацполіціі України.

В інформації зазначається, що патрульні намагалися заспокоїти дебошира. Чоловік пообіцяв поводитися адекватно. Однак, коли патрульні відпустили його руки, він схопив дівчину-поліцейську за волосся, а потім впав з інвалідного візка, потягнувши її за собою і пошкодивши мобільний телефон інспектора.

"Поліцейські за медичною допомогою звернулися до лікарні. У патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин волосистої частини голови і струс", - повідомляють у поліції.

Депутат відмовився надавати свідчення, але при цьому не повернув відібраний у жінки-поліцейського нагрудний знак.

Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 КК - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті - виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. На місці події працює слідчо-оперативна група.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА