11:41 22.11.2017

У Дніпропетровській області легковик врізався в дерево, загинули водій і троє пасажирів

2 хв читати
У Дніпропетровській області легковик врізався в дерево, загинули водій і троє пасажирів

Чотири людини загинули і одну госпіталізовано внаслідок зіткнення легкового автомобіля з деревом, що сталося у вівторок ввечері на автошляху Київ-Луганськ-Ізварине, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"ДТП сталася 21 листопада о 21:45 на автошляху Київ-Луганськ-Ізварине в напрямку Кривого Рогу... Унаслідок... водій і троє пасажирів загинули. Серед загиблих - дві 16-річні дівчини. Ще одного 17-річного пасажира госпіталізували до лікарні", - йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті Національної поліції України в середу.

За попередніми даними поліції, 30-річний водій автомобіля "Nissan Almera" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та врізався у дерево.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Водночас прес-секретар поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська повідомляє, що ДТП сталася о 22:45, а загиблому водієві було близько 20 років. "Унаслідок ДТП загинули пасажири цієї машини і сам водій, це дві дівчинки 2001 року народження, ще хлопець, його вік приблизно 18-20 років, зараз його особистість встановлюємо, і сам водій 1997 року народження. Ще одного пасажира доправлено до дитячої лікарні" , - заявила вона в коментарі телеканалу "112. Україна", додавши, що госпіталізованому 17 років.

"Щоб встановити, що саме викликало цю ДТП, призначені експертизи: трасологічна, експертиза технічного стану транспортного засобу. Кримінальне провадження можна буде закрити в зв'язку зі смертю водія", - заявила Г. Старчевська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА