12:54 22.11.2017

Німеччина продовжує фінансову підтримку гуманітарних програм для жителів Донбасу

1 хв читати
Німеччина продовжує фінансову підтримку гуманітарних програм для жителів Донбасу

Федеральний уряд Німеччини продовжить надавати фінансову підтримку гуманітарним проектам міжнародної благодійної організації ADRA в Україні: на 2018 та 2019 років виділяється EUR2,8 млн.

"На 2018-й і 2019 роки Німеччина надала зобов'язання на асигнування в EUR2,8 млн. У 2016-му та 2017 роках робота ADRA вже була профінансована на EUR1,8 млн. Крім того, ADRA внесе додаткові EUR200 тис. із власних коштів", - йдеться в повідомленні посольства ФРН.

Проект надає безпосередню допомогу найбільш постраждалим особам уздовж лінії розмежування в Донецькій та Луганській областях, зокрема багатьом внутрішнім переселенцям. Заходи спрямовані переважно на людей похилого віку, інвалідів, одиноких матерів/батьків та багатодітні сім'ї.

Наприклад, ADRA надає термінову допомогу з аварійного утеплення і теплоізоляції житла, постачає паливо на зиму й організовує забезпечення чистою питною водою та гігієнічними наборами, зокрема людей, що перетинають лінію зіткнення та вимушені довго стояти в чергах.

Наступною складовою проекту є психосоціальний догляд за потерпілими від конфлікту з посттравматичним синдромом, серед яких багато дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА