16:58 22.11.2017

СММ ОБСЄ продовжує фіксувати військові машини та озброєних людей у Луганську

2 хв читати
СММ ОБСЄ продовжує фіксувати військові машини та озброєних людей у Луганську

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ в середу продовжує фіксувати наявність військових автомобілів і присутність невідомих озброєних чоловіків у центрі Луганська.

Як зазначається в повідомленні місії на сторінці у Facebook, багато з цих людей - з білими нарукавними пов'язками та закритими обличчями.

"СММ констатувала загалом спокійну ситуацію в місті. Однак команді СММ, яка здійснювала патрулювання, невідомі озброєні люди відмовили в доступі до перетину вулиць Лермонтова та Радянської", - наголошується в повідомленні.

За інформацією спецмісії, перший заступник голови СММ ОБСЄ прибув до Луганська, щоб приєднатися до своїх колег для спостереження за ситуацією.

Як повідомлялося, у вівторок прес-служба СММ ОБСЄ повідомила, що її представники зафіксували в Луганську машини військового типу та присутність озброєних осіб, а також автоколону в складі армійських вантажівок, бронетранспортерів і цивільних автомобілів з озброєними особами, яка, ймовірно, пройшла з окремих районів Донецької області в напрямку Луганська.

У зв'язку з загостренням ситуації в окремих районах Луганської області президент України Петро Порошенко скликав позачергове засідання Військового кабінету Ради національної безпеки та оборони, під час якого заслухав доповіді керівників силових відомств і доручив налагодити взаємодію з СММ ОБСЄ для інформування західних союзників.

Директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко з посиланням на власні джерела розповів, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький залишив Луганськ і перебуває в РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА