20:36 22.11.2017

Скотланд-Ярд почав розслідування щодо Кевіна Спейсі по другому звинуваченню в домаганнях

1 хв читати
Скотланд-Ярд почав розслідування щодо Кевіна Спейсі по другому звинуваченню в домаганнях

Поліція Лондона почала розслідування другого звинувачення в домаганнях, висунутого проти відомого актора Кевіна Спейсі, повідомляє сайт американського тижневика "Верайеті".
Заява з обвинуваченням надійшла в поліцію минулого тижня, через деякий час після того, як адміністрація театру "Олд Вік", в якому працював К.Спейсі, повідомила про 20 скарг від співробітників на актора.
Поліція Лондона, не розголошуючи імен, заявила, що почала розслідування про сексуальні домагання "одного чоловіка до іншого чоловіка" в 2005 році в лондонському районі Ламбет, передає телеканал "Скай Ньюз".
Поліція зазначила, що мова йде про ту саму людину, щодо якої ведеться розслідування про домагання в Ламбеті в 2008 році. Газета "Сан" повідомляла, що поліція Лондона почала розслідування після того, як британський актор, чиє ім'я не розкривається, звинуватив К.Спейсі в домаганнях. За даними газети, інцидент стався в 2008 році.
Першим розповів про домагання з боку К.Спейсі 46-річний актор Ентоні Репп.
К.Спейсі у відповідь приніс вибачення акторові, уточнивши, що не пам'ятає цей випадок.
Крім того, К.Спейсі зізнався, що мав романтичні стосунки з чоловіками.
Після цього К.Спейсі звинуватив в домаганнях мексиканський актор Роберто Кавазос. В неналежній поведінці К.Спейсі також звинуватили вісім його колег по серіалу "Картковий будиночок".
Поліція не висувала офіційні звинувачення щодо актора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА