12:30 24.11.2017

ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - 25 років

2 хв читати

25 років тому, 24 листопада 1992 року інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" розпочало регулярний випуск новин. Коли ми тільки починали свою роботу, мали десятьох співробітників і технічний парк із шести комп'ютерів, модема, ксерокса та факса. Першим офісом агентства стало одне з приміщень Харківської бібліотеки ім. Короленка площею 70 кв. м, де ми рік працювали, отримуючи інформацію телефоном або від кореспондентів у Києві. Тривалий час єдиними засобами передання інформації споживачам були факс і звичайна пошта.

Тоді ми й розпочали пошук перших клієнтів, з подивом усвідомивши, що в молодій країні не було ринку інформаційних продуктів. Нашими першими передплатниками стали посольства – Італії, США та Швеції, співпраця з якими допомогла агентству зробити перші кроки до здобуття економічної незалежності. Першими продуктами були новини – чотири блоки на день і щотижнева бізнес-панорама.

У 1993 році агентство переїхало до Києва і розмістилося в шести кімнатах поліграфкомбінату «Україна», де працювало наступні 5 років.

Нині, через 25 років, «Інтерфакс-Україна» є одним із лідерів інформаційного ринку. Ми маємо понад 2000 передплатників, серед яких – найбільші світові інформаційні структури, компанії та банки, ЗМІ, органи влади та місцевого самоврядування. Ми випускаємо понад 60 продуктів чотирма мовами.

Цього дня ми дякуємо всім, хто підтримував нас, допомагаючи зберегти найголовніше – нашу незалежність.

Передусім ми вдячні колегам з інформаційного агентства «Інтерфакс» за зусилля, докладені 25 років тому, і за постійну дружню професійну допомогу.

Ми вдячні всім, хто в різний час працював в агентстві, а потім реалізував себе в інших компаніях, держструктурах і громадських організаціях.

Ми дякуємо всім нашим передплатникам за довіру. Ми зробимо все, щоб зберегти базові характеристики нашої роботи – оперативність, об'єктивність і достовірність.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

Грузія продовжила термін перебування українців без візи до трьох років

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби на 15 тисяч військовослужбовців

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Смоленській області - джерело

ВАКС стягнув у дохід держави квартири, автівки та літаки окупаційного голови Запорізької області

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА