18:20 23.11.2017

Бойовики в зоні АТО в четвер 7 разів обстріляли позиції ЗСУ

1 хв читати
Бойовики в зоні АТО в четвер 7 разів обстріляли позиції ЗСУ

Незаконні збройні формування (НЗФ) у зоні АТО на Донбасі від початку доби станом на 18:00 четверга сім разів порушили режим припинення вогню, українські військові давали бойовикам "адекватну відповідь", повідомили в штабі АТО.

"Протягом сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська продовжували обстріли позицій Збройних сил України, зокрема й зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться у зведенні прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

На луганському напрямку протягом дня НЗФ кілька разів обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Кримського з 82-мм гранатометів і легкого піхотного озброєння. На Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили позиції сил АТО біля Луганського.

На донецькому напрямку, зокрема на Приазов'ї, бойовики відкривали вогонь із різних типів зброї, в тому числі 120-мм, поблизу Павлополя, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - неподалік Водяного.

"Загалом від опівночі російсько-окупаційні війська сім разів порушили перемир'я. У більш ніж половині випадків захисники батьківщини давали окупантам адекватну відповідь", - йдеться у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА