08:45 25.11.2017

Time відповів Трампу на "відмову" від звання людини року

2 хв читати
Time відповів Трампу на "відмову" від звання людини року

У журналі нагадали, що офіційно не коментують свій вибір до моменту виходу грудневого номера. Раніше Дональд Трамп заявив, що йому "подзвонили з Time" і сказали, що він "можливо" отримає це звання

Журнал Time прокоментував слова президента США Дональда Трампа про те, що він відмовляється від звання людини року через умови, які йому запропонували в виданні.

"Президент невірно розуміє те, як ми обираємо людину року. Time не коментує свій вибір до публікації, яка відбудеться 6 грудня", - йдеться в повідомленні Time в Twitter. Таким чином, в журналі спростували можливість офіційного контакту від імені редакції з кандидатом на звання людини року.

Раніше Трамп в своєму Twitter розповів, що йому зателефонували "з журналу Time" і повідомили, що він "можливо" отримає звання людини року другий рік поспіль. За словами президента США, йому запропонували дати інтерв'ю і взяти участь у великій фотосесії.

"Я сказав: "Можливо - це не годиться", - і не став приймати пропозицію", - написав Трамп.

Дональд Трамп був удостоєний цього звання в 2016 року. Time назвав його людиною року через перемогу на президентських виборах. "Він скинув лідерів обох найбільших політичних партій країни і, по суті, поставив новий вектор політичного розвитку світової спільноти", - заявляли в журналі. При цьому на обкладинці нового президента США представили як президента "роз'єднаних штатів Америки".
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА