13:23 26.11.2017

У США встановили рекорд онлайн-покупок в "чорну п'ятницю"

1 хв читати

Американці під час "чорної п'ятниці" за 24 години витратили на онлайн-покупки рекордні $ 5 млрд - це на 16,9% більше, ніж в минулому році. Про це повідомляє CNN з посиланням на дані дослідницької компанії Adobe Digital Insights, яка відстежує активність покупців на 100 сайтах найбільших американських ритейлерів.

Інтернет-гігант Amazon повідомив, що кількість замовлень в минулу п'ятницю було "на рекордному рівні". Однак конкретних цифр поки не називає. Як повідомлялося раніше, на піку розпродажів стан засновника і гендиректора Amazon Джеффа Безоса вперше досягло позначки в $ 100 млрд. Акції компанії подорожчали більш ніж на 2%, а стан Безоса зросла на $ 2,4 млрд.

Незважаючи на істотне зростання покупок через інтернет, звичайні магазини і торгові центри в "чорну п'ятницю» не спорожніли. Згідно з оцінкою компанії ShopperTrak, число тих, хто вирішив зробити покупки традиційним способом, зменшилася лише на 1% в порівнянні з минулим роком. У той же час, поки немає даних про те, скільки ці люди витратили в магазинах.

Як зазначає CNN, сезон розпродажів в США тільки почався - попереду "кіберпонеділок" (понеділок, наступаючий після "чорної п'ятниці", коли значні знижки пропонують онлайн-ритейлери). За прогнозами Adobe Digital Insights, продажу в це день можуть побити п'ятничний рекорд і досягти $ 6 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА