17:15 27.11.2017

На Харківщині перекрито канал незаконного переправлення людей через кордон з РФ

1 хв читати

Міжвідомча група в складі оперативників Східного регіонального управління Державної прикордонної служби, прикордонників відділу Ольховатка та співробітників слідчого управління та управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції в Харківській області перекрила канал нелегального переправлення людей через державний кордон.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, в напрямку українського н. п. Чугунівка та російського н. п. Вериговка, за 10 метрів від лінії кордону, затримали жителя Харківської області 1987 р. н., який намагався незаконно переправити до РФ двох громадян України. Крім того, правоохоронці затримали організатора - жительку Харківської області 1981 р. н., яка отримала за незаконне переправлення двох осіб $1,5 тис.

"Організатора та переправника затримано, їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, відповідальність за яке передбачає ч 2. ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон) КК України. Тривають слідчі й оперативні заходи", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА