07:21 30.11.2017

Київська влада має намір створити програму боротьби зі смертністю дітей на дорогах

2 хв читати
Київська влада має намір створити програму боротьби зі смертністю дітей на дорогах

Київська влада має намір створити координаційну раду з питань підвищення рівня безпеки руху на вулицях і дорогах м.Києва та програму боротьби зі смертністю дітей на дорогах.
Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), створення координаційної ради знаходиться на завершальному етапі.
"Проект розпорядження про створення координаційної ради вже написаний, ми запускаємо його в процедуру візування і узгодження. Програму ми також вже пишемо. Сподіваюся, завершимо її за місяць", - розповів заступник голови КМДА Олексій Резніков.
До складу координаційної ради увійдуть депутати Київської міської ради, керівники профільних структурних підрозділів та представники Національної поліції.
Членам ради належить скласти офіційний список вулиць і перехресть Києва, де відбувається найбільше ДТП, проаналізувати причини подій і запропонувати низку заходів щодо усунення, від облаштування "лежачих поліцейських" до зміни транспортної розв'язки. Також передбачається створення паспортів безпеки руху поблизу навчальних закладів, до яких може увійти зниження швидкості транспорту до 30 км / год.
Також планується системна кампанія з безпеки на дорогах і навчання правил дорожнього руху в школах і дитячих садах.
"Засідання координаційної ради будуть відкритими, і ми закликаємо до дискусії, критики і надання пропозицій з боку експертного співтовариства, активних городян. Ми відкриті до пропозицій, готові їх прийняти будь-якими каналами комунікації", - сказав О.Резніков.
Він також додав, що цифри загибелі або травмування дітей і молоді на дорогах вражають: за дев'ять місяців 2017 року на українських дорогах в ДТП потрапило 2,5 тис. дітей. ДТП є першою за поширеністю причиною смерті серед молоді у віці від 15 до 24 років і другою - серед дітей у віці від 5 до 14 років.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА