08:18 30.11.2017

Кличко хоче будувати багатоповерхові паркінги на місці гаражів

1 хв читати
Кличко хоче будувати багатоповерхові паркінги на місці гаражів

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко очікує, що Верховна Рада на наступному тижні ухвалить у другому читанні закон про паркування, який дозволить міській владі впорядкувати стоянку автомобілів в столиці.
"Сподіваюся, що на наступному тижні Верховна Рада ухвалить у другому читанні закон про паркування, який дасть нам можливість наводити порядок з паркуванням на вулицях, і залучати інвесторів для будівництва паркінгів. У тому числі багатоповерхових паркінгів на місці гаражів. Ми очікуємо, що багатьох інвесторів зацікавлять такі можливості, а нам це допоможе в наведенні порядку на вулицях нашого міста", - сказав В.Кличко в ефірі телеканалу "Прямий",повідомляє прес-служба КМДА.
Він зазначив, що кілька тижнів тому, облітаючи Київ на вертольоті, звернув увагу, що багато території міста зайнято старими гаражами. Ці великі території, на думку Кличка, повинні бути використані ефективніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА