18:42 01.12.2017

Бойовики першого дня зими 10 разів порушили режим тиші на Донбасі

1 хв читати
Бойовики першого дня зими 10 разів порушили режим тиші на Донбасі

Незаконні збройні формування від початку доби в п'ятницю здійснили десять обстрілів позицій сил антитерористичної операції, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом від опівночі російсько-терористичні війська десять разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у зведенні прес-центру (станом на 18:00) на сторінці у Facebook.

У штабі констатують, що епіцентром нестабільності залишався луганський напрямок. На початку доби НЗФ випустили понад два десятки мін різних калібрів по опорних пунктах біля Новотошківського, Новоолександрівки та Новолуганського. Окрім зброї, забороненої Мінськими угодами, бойовики здійснювали провокації з використанням озброєння БМП неподалік Зайцевого і Лозового. Поблизу Кримського та Жовтого противник порушував перемир'я із застосуванням гранатометів та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку НЗФ із великокаліберних кулеметів і автоматів обстрілювали підступи до Кам'янки, а на Приазов'ї з гранатометів і легкого піхотного озброєння - опорні пункти біля Водяного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА