20:04 01.12.2017

Трамп не відповів на запитання журналістів про ситуацію навколо Флінна

1 хв читати
Трамп не відповів на запитання журналістів про ситуацію навколо Флінна

Президент США Дональд Трамп у п'ятницю не став відповідати на запитання журналістів щодо ситуації навколо колишнього радника президента з нацбезпеки Майкла Флінна, який раніше визнав провину в дезінформації ФБР з "російської справи", повідомило агентство Ассошіейтед прес.
Згідно з повідомленням, під час зустрічі Д. Трампа з прем'єр-міністром Лівії Фаїзом Сараджем у Білому домі кілька журналістів попросили президента США прокоментувати визнання провини М.Флінна, однак Д.Трамп нічого їм не відповів.
Раніше в п'ятницю колишній радник Д. Трампа М.Флінн зізнався, що винен у наданні неправдивих свідчень ФБР про контакти з представниками Росії. Він заявив, що готовий повністю співпрацювати з розслідуванням спецпрокурора Роберта Мюллера, а також, за деякими даними, надати свідчення проти президента Д. Трампа та інших членів адміністрації США.
У свою чергу юрист Білого дому Тай Кобб заявив, що визнання, зроблені М.Флінном в суді, ніяк не кидають тінь на діючу адміністрацію президента США.
"Сьогодні Майкл Флінн, колишній радник Білого дому з питань нацбезпеки ... визнав провину в одноразовому наданні неправдивих свідчень ФБР. Ці неправдиві свідчення відображають його помилкові заяви членам адміністрації президента, які стали причиною його відставки в лютому 2017 року. Ніщо з того, в чому зізнався Флінн, не стосується нікого, крім нього самого", - заявив Т.Кобб.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА