14:05 02.12.2017

У лікарні помер український військовий, поранений напередодні під час обстрілу в Луганській області

1 хв читати
У лікарні помер український військовий, поранений напередодні під час обстрілу в Луганській області

У лікарні помер український військовослужбовець, поранений напередодні в п'ятницю внаслідок ворожого обстрілу позицій Збройних сил України біля Троїцького Луганської області, повідомив речник Міноборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Вчора внаслідок ворожого обстрілу біля Троїцького один захисник України отримав важке поранення. Його оперативно евакуювали, але, на жаль, від отриманих травм військовослужбовець помер у лікарні в Попасній", – повідомив О.Мотузяник на брифінгу в Києві в суботу.

Крім того, за його словами, в районі Верхньоторецького Донецької області внаслідок підриву на ворожій розтяжці був поранений ще один український військовий.

"Його доставили у військово-мобільний госпіталь, де йому зараз надається вся необхідна медична допомога", – повідомив речник Міноборони.

Як повідомлялося, вранці в суботу, 2 грудня, у прес-центрі штабу АТО повідомили, що бойовики на Донбасі у п'ятницю, 1 грудня, 26 разів порушували режим припинення вогню, внаслідок чого один український військовослужбовець дістав поранень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА