10:56 04.12.2017

Аваков закликає припинити блокування телеканалу NewsOne

2 хв читати
Аваков закликає припинити блокування телеканалу NewsOne

 Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликає активістів, які заблокували минулої неділі в Києві телеканал NewsOne, припинити акцію, а власникам і редакторам телеканалу рекомендує припинити провокувати людей.

"1. Мураєв (позафракційний нардеп і власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв - ІФ) мерзотник і провокатор. 2. Звертаюся до протестувальників - Блокування NewsOne треба припинити - не варто з негідників робити страждальників. 3. Власникам і редакторам каналу варто припинити провокувати людей", - написав А.Аваков у своєму акаунті у Twitter у понеділок уранці.

Він також наголосив, що Національна поліція України прийме рішення щодо всіх згаданих ним моментів "у межах компетенції".

Як повідомлялося, 3 грудня в Києві невідомі в камуфляжі і балаклавах заблокували мішками, імовірно з піском, в'їзд до офісу телеканалу NewsOne в Києві, заявляючи, що не згодні з інформаційною політикою, яку проводить канал. Як повідомили в неділю ввечері на сайті телеканалу, знімальні групи заблоковані на парковці, візит гостей ефіру скасовано.

Самі учасники блокування в ефірі телеканалу заявили, що вони проводять "символічну акцію", під час якої вимагають від позафракційного нардепа і власника телеканалу Євгена Мураєва вибачень за висловлювання про Революцію гідності, яку він назвав "державним переворотом влади".

Також блокувальники вимагають від телеканалу змінити інформаційну політику щодо ситуації на сході країни. За їхніми словами, ведучі телеканалу висвітлювали події на Донбасі в проросійському ключі. При цьому навести приклади, коли саме ведучі так висвітлювали події, вони не змогли.

Сам Є.Мураєв заявив, що до блокування телеканалу причетний керівник "Братства" Дмитро Корчинський. "У мене є інформація про те, що Корчинському з Адміністрації президента дали гроші за те, щоб заблокувати єдиний канал, який докладає максимум демократичних зусиль до відставки президента і показує ситуацію в країні", - заявив парламентар в ефірі телеканалу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА