12:05 05.12.2017

ВР запросила на своє засідання генпрокурора, глав СБУ, САП і директора НАБУ

1 хв читати
ВР запросила на своє засідання генпрокурора, глав СБУ, САП і директора НАБУ

Народні депутати України на засіданні Верховної Ради у вівторок проголосували за запрошення на пленарне засідання керівництва низки правоохоронних органів України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення підтримали 217 народних депутатів за 150 мінімально необхідних голосів для затвердження такого рішення.

Отже, Верховна Рада запросила на своє засідання генерального прокурора України Юрія Луценка, його заступника - главу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, директора НАБУ Артема Ситника та главу Служби безпеки України Василя Грицака.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій поінформував, що силовиків планується заслухати о 16:00 на вечірньому пленарному засіданні у вівторок. Він також зазначив, що першим виступить Ю.Луценко.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, питання проведення закритого засідання для заслуховування керівників правоохоронних органів на голосування не виносилося.

Як повідомлялося, раніше у вівторок заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко повідомив, що у Верховній Раді о 16.00 очікують Ю.Луценка та представників силових структур. "Ми сьогодні звернулися до генерального прокурора та попросили його бути о 16 годині на трибуні й доповідати", - сказав він.

За словами парламентарія, представники силових структур і генпрокурор доповідатимуть депутатам про ситуацію навколо лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі, а також щодо подій, пов'язаних із діяльністю НАБУ і САП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА