12:11 06.12.2017

Українське міністерство звинувачує DHL, Adidas і Puma в роботі в Криму

1 хв читати
Українське міністерство звинувачує DHL, Adidas і Puma в роботі в Криму

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ) заявило про порушення правового режиму тимчасово окупованої території Криму німецькими компаніями DHL, Adidas і Puma.

"Робота зазначених іноземних компаній (DHL Express, Adidas AG, Puma SE) в Криму суперечить політиці невизнання, передбаченої резолюцією Генеральної Асамблеї ООН щодо територіальної цілісності України, і порушує встановлені Європейським союзом обмежувальні заходи (санкції) проти Російської Федерації", - йдеться в повідомленні МінТОТ в середу.

За інформацією міністерства, компанії розмістили на своїх сайтах інформацію, згідно з якою в адресах магазинів на території Криму в графі країна вказана Російська Федерація.

Згідно з повідомленням, МінТОТ звернулося до відповідних органів влади про необхідність вжиття передбачених законодавством заходів, спрямованих на захист незалежності, державного суверенітету, безпеки, територіальної цілісності і непорушності державного кордону, національних інтересів України

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА