18:48 08.12.2017

Бойовики з мінометів обстрілюють ЗСУ на Світлодарській дузі, в Приазов'ї та біля Авдіївки

2 хв читати
Бойовики з мінометів обстрілюють ЗСУ на Світлодарській дузі, в Приазов'ї та біля Авдіївки

 Бойовики в п'ятницю продовжили обстрілювати позиції Збройних сил України на Донбасі, зокрема і з забороненого Мінських домовленостей озброєння - міномети калібру 82 і 120-мм, повідомляє прес-центр штабу АТО .

"Загалом з опівночі російсько-терористичні війська вже 15 раз порушили режим припинення вогню. У половині випадків військовослужбовці Збройних сил України відповідали агресору з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні станом на 18.00 п'ятниці, оприлюдненому на сторінці прес -центру в соцмережі Facebook.

В інформації зазначається, що на Луганському напрямку епіцентром нестабільності залишається Світлодарська дуга, де бойовики кілька разів із мінометів різних калібрів і усього спектра піхотного озброєння і БМП обстрілювали Луганське і Травневе. "Неподалік останнього окупанти випустили понад півсотні 120-мм мін. Міномети калібру 82-мм і великокаліберні кулемети загарбники застосували біля Кримського, з гранатометів обстріляли захисників Золотого, а зі стрілецької зброї - захисників Лобачова", - йдеться в звіті.

На Донецькому напрямку, інформують у прес-центрі штабу спецоперації, гаряче було в Приазов'ї, де бойовики з мінометів, гранатометів різних типів і стрілецької зброї вели вогонь біля Водяного.

"Не менш гаряче і поблизу Авдіївки. Зокрема, наші позиції поблизу Кам'янки опівдні обстрілював ворожий снайпер, після чого російські найманці пустили в хід гранатомети і легке піхотне озброєння. З 120-мм мінометів противник вів вогонь на підступах до Опитного і південних околиць Авдіївки ", - йдеться в звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА