08:00 09.12.2017

Учителька гімназії під Запоріжжям, яка випадково заразила кіром кілька десятків учнів і колег, за згодою сторін звільнилася

2 хв читати
Учителька гімназії під Запоріжжям, яка випадково заразила кіром кілька десятків учнів і колег, за згодою сторін звільнилася

У Запорізькій області звільнили вчительку Кушугумської гімназії "Інтелект", яка захворіла на кір і заразила кілька десятків учнів і співробітників навчального закладу.
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про факт звільнення вчительки Кушугумської гімназії "Інтелект" (Запорізький р-н, Запорізька обл.) Тетяни Бондаренко стало відомо з її посту, опублікованому в одній з соцмереж. Вона попросила вибачення в учнів і їх батьків за те, що розповсюдила в школі вірус кору, не знаючи, що хвора, а також розповіла, що після хвороби була змушена звільнитися зі школи.
"Нехай життя оберігає вас від безжальних хвороб. Це був для мене великий урок життя. І цей урок мені дорого коштував. Я заплатила за нього місцем роботи. Місцем, яке я обожнювала, і ніколи б не залишила за власним бажанням", - написала вона.
Наразі зв'язку зі звільненим педагогом немає.
Разом з тим, в адміністрації Кушугумської гімназії "Інтелект" агентству "Інтерфакс-Україна" розповіли, що Т.Бондаренко дійсно звільнена "за згодою сторін".
Як повідомлялося, в жовтні в Запорізькому районі було зафіксовано 43 випадки захворювання на кір, 35 з яких в гімназії "Інтелект" селища Кушугум.
За інформацією Департаменту охорони здоров'я Запорізької області, в регіоні збільшується підйом захворюваності на кір. На вказаний період цією інфекційною хворобою захворіли 153 людини: 77 в Запоріжжі, а також 75 - в Запорізькому районі, з яких 40 - в гімназії "Інтелект" Кушугума.
16 листопада директор Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України Роман Терехов розповідав агентству "Інтерфакс-Україна", що спалах кору в Запоріжжі, що почався в кінці вересня, поширюється по області, і на той момент захворіли 62 людини - 42 з яких мешканці Запоріжжя, 20 - мешканці запорізького сел. Кушугум.
За даними Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ, в сел. Кушугум Запорізького району на кір захворіли 14 учнів молодших класів. "Вірус кору був поширений в селищі через медпрацівника, яка працює в запорізькій лікарні, де перебуває хворий на кір. Таким чином, вірус, що передається повітряно-крапельним шляхом, вразив 14 вихованців і також співробітників навчально-виховного комплексу "Інтелект". Нині всі хворі перебувають в Запорізькій інфекційній лікарні. Стан хворих середнього ступеня тяжкості", - уточнювали тоді медики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА