16:17 11.12.2017

Зміни до українського законодавства не вплинуть на розслідування катастрофи МН-17 - Луценко

1 хв читати
Зміни до українського законодавства не вплинуть на розслідування катастрофи МН-17 - Луценко

Недавні зміни в кримінальне процесуальне законодавство не вплинуть на перебіг розслідування кримінального провадження про катастрофу "Боїнга" Малайзійських авіаліній, рейс МН-17, на сході України в 2014 році, заявляє генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Як повідомляється на офіційному сайті Генпрокуратури, про це глава відомства заявив на зустрічі з главою Національної прокуратури Королівства Нідерланди Фредеріком Вестербеке і главою Центрального департаменту розслідування злочинів Національної поліції Королівства Нідерланди Вільберто Пауліссеном в Києві в понеділок. У зустрічі також брав участь голова Служби безпеки України Василь Грицак.

"Доведення справи про збиванні літака рейсу МН17 до логічного кінця - вироку суду для всіх винних осіб - є не тільки пріоритетним завданням для України і держав, чиї громадяни стали жертвами цього жахливого злочину, а й справою честі для співробітників правоохоронних органів, залучених до розслідування трагедії ", - зазначив Ю.Луценко.

Метою зустрічі було обговорення проміжних результатів розслідування авіакатастрофи, сталася 17 липня 2014 року, і координації зусиль держав-учасниць міжнародної спільної слідчої групи, спрямованих на притягнення до кримінальної відповідальності винних. За результатами зустрічі її учасники узгодили подальші кроки у справі і висловили один одному подяку за співпрацю в розслідуванні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА