08:50 12.12.2017

Порошенко привітав військових з Днем Сухопутних військ ЗСУ

2 хв читати
Порошенко привітав військових з Днем Сухопутних військ ЗСУ

Президент України Петро Порошенко привітав військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України з професійним святом.
"Вітаю вас з Днем Сухопутних військ Збройних сил України ... Вірю, що ваш високий професіоналізм у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою і надалі залишатиметься потужним гарантом обороноздатності нашої держави. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, нових звершень в ім'я нашої перемоги! Слава Україні! Слава Сухопутним військам Збройних сил України!", - йдеться в привітанні президента, оприлюдненому на сторінці Сухопутних сил ЗСУ в Фейсбук у вівторок вранці.
Лідер України підкреслив, що у важкий для країни час Сухопутні війська першими встали на захист незалежності та територіальної цілісності країни. "Завдяки злагодженим та успішним діям військових частин Сухопутних військ було зупинено просування ворога в глиб нашої території і звільнення важливих населених пунктів - Маріуполя, Красного Лиману, Миколаївки, Слов'янська, Краматорська, Сєвєродонецька, Лисичанська, Дружківки, Сіверська, Пісків та інших", зазначив президент .
П.Порошенко протиставив непохитну вірність ідеям свободи і незалежності рідної землі, принципи народної моралі, національні та загальнолюдські цінності українських піхотинців "підступності російських найманців".
Лідер нації підкреслив, що Сухопутні сили ЗСУ увійдуть в історію України подвигом "кіборгів" донецького аеропорту, який перевершив славу трьохсот спартанців, незалежність і стрімкість "Чорної бригади", стійкість, мужність і непереможність усіх воїнів - піхотинців, танкістів і артилеристів, представників інших родів військ , бойового та матеріально-технічного забезпечення, які, "щохвилини ризикуючи життям на" нулі ", надійно стоять на захисті не тільки своєї Вітчизни, а й всієї демократичної Європи".
"Вічна пам'ять і слава героям, хто віддав своє життя за незалежність країни, її мир і спокій, світле майбутнє українського народу. Їх подвиг буде вічно жити в наших серцях і буде служити зразком чесного, беззаперечного служіння Батьківщині. Честь і слава воїнам-сухопутникам, які щодня доводять - немає такої сили, що може порушити дух і волю українського воїна", йдеться в привітанні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА