12:16 12.12.2017

Держава вкладатиме в розвиток Сухопутних військ ЗСУ максимум зусиль і ресурсів - Полторак

1 хв читати
Держава вкладатиме в розвиток Сухопутних військ ЗСУ максимум зусиль і ресурсів - Полторак

 Міністр оборони України Степан Полторак обіцяє максимальне забезпечення та підтримку з боку держави Сухопутних військ Збройних сил України.

"Сухопутні війська є взірцем Збройних Сил, і саме за тими змінами, які наразі відбуваються, ми можемо як оцінювати правильність обраної стратегії реформ, так і примножувати практичний досвід всього українського війська. Тому держава вкладатиме максимальних зусиль, ресурсів та підтримки у розвиток цієї важливої компоненти в системі обороноздатності країни", - йдеться у привітанні міністра з нагоди Дня Сухопутних військ, розміщеному на сайті відомства у вівторок.

С.Полторак зазначив, що Сухопутні війська є найпотужнішим компонентом українського війська, оскільки об'єднують воєдино механізовані й танкові війська, ракетні війська й артилерію, армійську авіацію, підрозділи протиповітряної оборони, спеціальні війська, підрозділи технічного та тилового забезпечення.

"Сухопутні війська по праву є становим хребтом армії", - наголосив міністр.

За словами С.Полторака, саме на Сухопутні війська "випадає основний тягар протидії ворожій агресії, саме в їхніх лавах найбільше звитяжців-героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну від підступного ворога".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА