17:24 12.12.2017

Найпопулярнішими запитами українців у рейтингу Google цього року стали 4-й сезон серіалу "Фізрук", шоу "Холостяк" та НАЗК, а купівля року - спінер

2 хв читати
Найпопулярнішими запитами українців у рейтингу Google цього року стали 4-й сезон серіалу "Фізрук", шоу "Холостяк" та НАЗК, а купівля року - спінер

Українців у році, що минає, найбільше цікавили четвертий сезон серіалу "Фізрук", на другому і третьому місці за запитами реаліті-шоу "Холостяк" (сьомий сезон) та Національне агентство з питань запобігання корупції.

Про це повідомив "Google Україна" з посиланням на підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів, складений компанією за підсумками 2017 року.

Персоною року, за даними пошукової системи, стала жертва зґвалтування, 16-річна громадянка Росії Діана Шуригіна, на другому та третьому місцях - померлі цього року російський гуморист Михайло Задорнов та актор театру і кіно, телеведучий Дмитро Мар'янов.

До топ-10 персон також увійшли українські співаки Катя Чилі та Сергій Бабкін, президент США Дональд Трамп та український політик Міхеіл Саакашвілі.

У категорії "Фільм року" перше місце посів фільм "Форсаж 8", на другому і третьому місцях - фільми "Пірати Карибського моря 5" та мультфільм "Нікчемний я 3". До топ-10 фільмів також увійшли фільми-рімейки "Воно" та "Рятувальники Малібу".

ТБ-шоу року в Google назвали програму "Холостяк" (7-й сезон), на другому і третьому місцях - "Євробачення-2017" та "Голос країни-2017". До Топ-10 також увійшли шоу "МайстерШеф 7" і "Зважені та щасливі".

Серіалом року, за даними пошукової системи, визнано серіал "Фізрук" (четвертий сезон), на другому і третьому місцях - "Гра престолів" (сьомий сезон) та "Ольга" (другий сезон).

До десятки серіалів увійшли "Київ вдень та вночі" (3-й сезон) та "Молодіжка" (5-й сезон). Найбільш частим запитанням, яке ставили українці зі словом "чому", було запитання "чому не працює ВК", на другому і третьому місцях запитання "чому подорожчав газ" і "чому Малахов пішов із першого каналу". До топ-10 також увійшли запитання "чому сіпається око", "чому не можна фотографувати сплячих людей" і "чому не працює інтернет".

Дізнаючись відповідь на запитання "що таке?" українські користувачі найчастіше цікавилися "що таке спінер", "що таке антикітерський механізм" і "що таке vpn". Крім того, в цій категорії ставили запитання "що таке біткоїн", "що таке майнінг" і "що таке панголін".

Головним запитанням у запиті "як" було питання "як обійти блокування ВК", далі в рейтингу - "викачати відео з Ютуба" та "як варити гречку". Крім того, українців цікавило "як схуднути", "як зайти в Одноклассники" та "як вийти заміж".

Найголовніше запитання в категорії "навіщо" було питання "навіщо потрібен спінер", а також "навіщо потрібна кишенька на жіночих трусах", "навіщо переводять годинник", а крім того, "навіщо потрібен фітнес-браслет".

Купівлею року, за даними "Google Україна", став "спінер". На другому і третьому місцях в категорії розмістилися "квитки на потяг" та "iPhone7". Також українці шукали, як купити в інтернеті "Бейблейд", "iPhone 8" та "авто в Литві".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА