Події

Держсекретар Кабміну відзначає важливість конструктивної критики ЗМІ під час реформи держслужби

Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко на зустрічі з представниками регіональних ЗМІ заявив про проведення реформи державної служби, повідомляє прес-служба департаменту інформації та комунікацій із громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

"Державна служба готова до змін. Ми розпочали цей процес з метою, щоб змінити підхід - щоб державні службовці хотіли кращого для людей, а не лише для себе. Особливо приємно, що до цієї реформи хочуть приєднатися молоді кадри, сповнені бажання щось змінити", - наголосив В.Бондаренко.

За його словами, нині державні службовці стають більш відкритими, і не лише у своїй роботі, а й у сприйнятті критики.

"Ми хочемо показати, що ми робимо та як ми робимо. Конструктивна критика ЗМІ в цьому контексті дуже важлива. Адже дозволить нам зрозуміти, яким аспектам варто приділити особливу увагу. Тому що ми готові мінятися. На це, в тому числі, є й політична воля прем'єр-міністра", - зазначив держсекретар Кабміну.

В.Бондаренко також нагадав, що нині відбувається реформа десяти міністерств. Зокрема, змінюється їхня структура та функціонал. Відбуваються конкурси на посади в нові директорати. "І саме ці директорати - незначні за кількістю підрозділи - в подальшому і сформують потребу в скороченні структури, насамперед усередині міністерств", - наголосив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ