10:23 13.12.2017

За добу КПВВ "Станиця Луганська" скористалося 39 тис. людей

2 хв читати
За добу КПВВ "Станиця Луганська" скористалося 39 тис. людей

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на лінії розмежування в Луганській області продовжує роботу в штатному режимі, ним за минулу добу скористалися 39 тисяч людей, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Загалом учора в КПВВ було оформлено 39 тис. осіб і 4,7 тис. транспортних засобів", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті Держприкордонслужби в середу.

Правоохоронці Донецького та Краматорська загонів у КПВВ "Новотроїцьке" та "Майорське" виявили два автомобілі, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування 100 одиниць сповіщувачів про пожежу вартістю 11 тис. 700 грн і 35 мішків корму для тварин. Транспортні засоби передали Державній фіскальній службі для ухвалення правового рішення.

Водночас у КПВВ "Гнутове" прикордонники Донецького загону виявили у громадянина України, який прямував з непідконтрольної території, підроблений паспортний документ. Порушника передали співробітникам Національної поліції України.

Крім того, в КПВВ "Мар’їнка" та "Майорське" співробітники прикордонного відомства зафіксували три випадки пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння в перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів на загальну суму 1165 грн задокументовано. Правопорушників передали працівникам Національної поліції.

Як повідомлялося, КПВВ "Станиця Луганська" 9-10 грудня був закритий з огляду на ремонт мостового переходу, який розташований за КПВВ у напрямку непідконтрольної території. Питання здійснення ремонту дерев'яних настилів на зруйнованих ділянках мостового переходу біля КПВВ було порушене на черговому засіданні тристоронньої контактної групи в Мінську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА