14:11 13.12.2017

Наливайченко має намір оскаржити штраф за перетин кордону разом із Саакашвілі

2 хв читати
Наливайченко має намір оскаржити штраф за перетин кордону разом із Саакашвілі

Лідер руху "Справедливість", екс-глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив про наміри оскаржити в апеляційному суді штраф за незаконний пеетин кордону в пункті пропуску "Шегині" у Львівській області 11 вересня поточного року, повідомляє прес-служба руху "Справедливість" у середу.

"Рішення Мостиського районного суду Львівської області вважаю політично заангажованим. Під тиском Банкової суд повністю проігнорував мою обґрунтовану позицію. Буду оскаржувати його (рішення суду - ІФ) та обстоюватиму правду в апеляційних інстанціях", - заявив В.Наливайченко.

Він також висловив переконання, що приклади справедливих судових рішень стають поодинокими. "Рішення Мостиського суду ще раз продемонструвало, що судова гілка влади потребує докорінного очищення", - наголосив В.Наливайченко.

Як повідомлялося, народний депутат з фракції "Народний фронт", радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що 11 вересня п'ятеро народних депутатів України та В.Наливайченко незаконно перетнули державний кордон України разом із лідером партії "Рух нових сил", екс-главою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі.

В.Наливайченко заявив, що влада перешкоджала громадянам України перетнути держкордон у законний спосіб.

21 вересня В.Наливайченка викликали у вересні на допит до СБУ як свідка у справі про незаконний перетин державного кордону колишніми високопоставленими чиновниками і колишніми керівниками правоохоронних органів у 2014-2015 роках. У СБУ зазначили, що це процесуальна дія не стосується подій на пункті пропуску "Шегині", оскільки розслідуванням обставин прориву кордону займаються інші правоохоронні органи. При цьому сам В.Наливайченко заявив, що розцінює виклик на допит в СБУ як політичну розправу.

8 грудня Мостиський районний суд Львівської області прийняв рішення оштрафувати В.Наливайченка за незаконний перетин державного кордону в пункті пропуску "Шегині" у Львівській області 11 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

Генпрокурор: У результаті дій агресора загинуло понад 12 тис. мирних українців, серед них 543 дитини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА