Події

Парк "Зимова країна" на ВДНГ у Києві потішить відвідувачів величезною ковзанкою, ярмарком подарунків і концертами

У Києві в Національному комплексі "Експоцентр України" (ВДНГ) у суботу, 16 грудня, відкриється парк "Зимова країна", який об'єднає понад 20 розважальних святкових локацій для дітей і дорослих.

"У нас цього року оновлено гірки, вони дуже екстремальні. З нових локацій дуже цікавий будинок живих метеликів. Також у нас буде традиційна найбільша у столиці ковзанка - її площа 1600 кв. м. Штучний лід, який витримує температуру до +15° С, навіть сонячні промені не страшні", - розповів під час презентації парку в. о. гендиректора ВДНГ Євген Мушкін.

Вхід на територію парку буде вільним протягом усієї своєї роботи. Безкоштовно на території ВДНГ можна буде відвідати святковий ярмарок "Корпорація подарунків", шоу справжнього склодува, теплий арт-павільйон, шоу-рум українських дизайнерів модного одягу з тематичними майстер-класами, фотозони, зону фуд-кортів.

Крім того, в "Зимовій країні" буде кілька великих платних зон, придбати квиток до кожної з яких можна окремо або комплексно.

Перлиною цього зимового простору стане резиденція Діда Мороза, яку буде розміщено в концерт-холі ВДНГ.

Крім цього, відкриється кафе-театр "Київський театр маріонеток", теплий фуд-корт "Баварський двір", замок крижаних скульптур, Art space LETO.

Щовихідних відбуватимуться концерти Kyiv Fantastic Orchestra і шоу "Вартові мрій".

Парк "Зимова країна" працюватиме з 16 грудня по 14 січня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ