18:34 13.12.2017

Майже два десятки обстрілів позицій ЗСУ, зокрема з важкої артилерії, здійснили бойовики від початку середи

1 хв читати
Майже два десятки обстрілів позицій ЗСУ, зокрема з важкої артилерії, здійснили бойовики від початку середи

Бойовики продовжують грубо порушувати Мінські домовленості на Донбасі, застосовуючи міномети, зокрема великокаліберні, й важкі артилерійські системи, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили вже 19 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У більше ніж половині випадків українські бійці давали агресору адекватну відповідь", - ідеться у зведенні станом на 18.00 середи, розміщеному на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Найгарячіше в зазначений період часу було на луганському напрямку, інформують у штабі АТО. Ще посеред ночі бойовики зі 120- та 82-міліметрових мінометів вели вогонь по українських оборонних укріпленнях довкола Попасної, Кряківки, Новоолександрівки й Луганського. "На деяких ділянках лінії зіткнення ворожі обстріли тривали близько двох годин", - уточнили в прес-центрі.

Крім цього, на світанку в районі Попасної та Луганського противник продовжив мінометні провокації. В цей самий час бойовики здійснили обстріл підступів до Врубівки, випустивши загалом близько десяти снарядів з артилерійських систем 152-го калібру.

На інших ділянках оборони бойовики з гранатометів і стрілецької зброї порушували перемир'я біля Золотого, Лозового та Кримського.

"На донецькому напрямку ворог також застосовував заборонені міномети поблизу Водяного та Мар’їнки. Окрім того, на Приазов’ї, неподалік Павлополя і Старогнатівки, противник активно обстрілював наших оборонців із легкого піхотного озброєння", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА